Tuna Boyları Dergisi

İletişim
Haber
Şahan Gökbakar NextStar'da
Haziran ayı başına kadar yaklaşık 4 milyonu aşkın kişinin beğeniyle izlediği Recep İvedik filminin kahramanı Şahan Gökbakar: 2008 boyunca Next & Nextstar’ın reklam filmlerinde rol alacak.

Tuna Boyları Rumeli

Recep İvedik  filmiyle gişe rekorlarının tamamını kırmayı başaran ünlü komedyen Şahan  Gökbakar,   2008  boyunca Next  &  NextStar  reklam kampanyalarında rol alacak.

“Türkiye’nin yeni starı” sloganıyla hazırlanan  ilk reklam filmlerinde  Gökbakar, star yarışmalarına katılarak ünlü olmayı hayal eden bir karakteri canlandırıyor. Reklam filmlerinde  Next  LCD  TV’ler, uydu sistemleri ve oto ses ve görüntü sistemleri tanıtılıyor.

Next  &  NextStar   ailesine  çok çabuk kaynaşan Şahan  Gökbakar  geçtiğimiz aylarda düzenlenen bir bayi toplantısına da katılarak, Next  &  NextStar  bayileri ile de tanıştı. Toplantıda kısa bir konuşma yapan  Gökbakar  hem anlamlı mesajlar verdi hem de davetlileri gülmekten kırdı geçirdi.
Gökbakar  konuşmasında özetle şunları söyledi: “Artık bende bu ailenin bir üyesiyim. Bir yıl boyunca Next & NextStar ürünlerinin tanıtım filmlerini çekeceğiz. Göreceksiniz çok komik reklam filmleri çekeceğiz.  Herkes  Next  & NextStar’ı konuşmaya başlayacak.  Ancak burada sizlere de önemli görevler düşüyor. Biz hazırladığımız tanıtım filmleri ile tüketiciyi sizlere yönlendireceğiz. Sizin sorumluluklarınızda bu nokta da başlayacak. Biz sadece  müşteriyi yönlendireceğiz, satışı siz gerçekleştireceksiniz. Eğer siz satışı gerçekleştirebilecek altyapıya sahip değilseniz, reklam çok etkili olsa bile satışa dönmeyebilir. Bu nedenle  kendinizi  hızla kampanyalara hazırlamanızı öneriyorum.”

Devamı Derginiz Tuna Boyları Rumeli'nin 80. sayfasında...

» Sancak Boşnaklarının Milli Meclis Başkanı Uglanin’den Türkiye'ye kritik ziyaret
» Bakliyat ve hububatta spekülasyon var
» Çelik Kapı Teknolojisine Yön Veren Marka
» İnşaat sektörünün seçkin kuruluşu: STROKAR
» Salcano Motor Gün Geçtikçe Büyüyor