Tuna Boyları Dergisi

İletişim
Sektör
Alçıpanda Lider Kuruluş: Form Akustik
1985 yılında kurulan FORM AKUSTİK firması, Türkiye’de ALÇIPAN’ı ilk uygulayan ve tanıtan firma olarak sektöründe öncü bir yere sahiptir. Turizm tesisleri, iş merkezleri, hastane, okul, konut, otel ve restorasyon projelerinde öncü bir rol oynay



1985 yılında kurulan FORM AKUSTİK firması, Türkiye’de ALÇIPAN’ı ilk uygulayan ve tanıtan firma olarak sektöründe öncü bir yere sahiptir. Turizm tesisleri, iş merkezleri, hastane, okul, konut, otel ve restorasyon projelerinde öncü bir rol oynayan FORM AKUSTİK, bu alana damgasını vurmuştur.
‘Konuttan Saraya Alçıpan’ sloganı ile Çırağan Sarayı restorasyon projesinde Alçıpan’ı başarıyla uygulayıp tanıtan FORM AKUSTİK, ülkemiz genelinde ve yurt dışında birçok prestij projelerine başarıyla imza atmıştır.

FORM AKUSTİK dünyadaki teknolojik gelişmeleri ve yenilikleri ülkemizdeki projelerde de denemiş ve bu uzmanlığını ‘Alçıpan’ sisteminin tüm profil ve aksesuarlarını üreterek ispatlamıştır.
Bu  tecrübeyle; 1990  yılında  2000  metrekare  kapalı  alanda  kurulan  fabrikasında  Türkiye’de  ilk   TSEK  belgeli  profil  imalatına,  ‘FORMEN’  markası  ile  başladı.Şirket,yurt  içi  ve  yurt  dışı  projelerin  profil ve aksesuar ihtiyaçlarını 2003 yılından beri de TSE belgeli olarak karşılamaya devam  etmektedir.

Devamı Derginiz Tuna Boyları Rumeli'nin 18. sayfasında...

» “Dünyada var olmak için kaliteli üretim şart”