Tuna Boyları Dergisi

İletişim
Advertorial
BİROLLAR OTOMOTİV
BİROLLAR OTOMOTİV SERVİS MÜDÜRÜ TARKAN BİROL: “Tercih edilmemizin en önemli nedeni müşterilerimizin bize duydugu güven ve hizmet kalitemizdir.”

O bir Bahçeşehirli. Bahçeşehir’de yaşıyor aynı zamanda Bahçeşehirlilere hizmet v


Eyüp Orak

Biroller Otomotiv’i kısaca tanıyabilir  miyiz?

Birollar Otomotiv, Ramazan Birol ve Reha Birol’un Almanya’da gördükleri eğitim ve edindikleri deneyimler sonucunda 1984 yılında kurulmuş bir aile şirketidir. 1986 yılından beri de Avrupa standartlarına uygun donanımımız, kalite işçiliğimiz  ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışımızla Mersedes-Benz Yetkili Servisi olarak 1500 m2 kapalı alanımız ve 120 çalışanımızla ayda 700 araca hizmet veriyoruz.Şirketimizin gerek kurucuları  gerekse  de yöneticileri ve çalışanları kendi alanlarında eğitim almış, uzman kişilerden oluşmaktadır. Ben de Mersedes-Benz  A.G.’nin  Almanya Stuttgart’ta bulunan  TBA  Eğitim  Merkezi’nde 4 yıllık  Mekatronik  Uzmanlığı  eğitimi  aldıktan sonra Servis Müdürü olarak görev yapmaya başladım.

Birollar  Otomotiv  olarak müşterilerinize ne gibi hizmetler sunmaktasınız?

Mersedes-Benz marka binek ve hafif ticari araçlar için Mersedes-Benz sertifikalı  teknisyenlerimiz  tarafından yapılam “bakım” hizmeti, son teknoloji ekipmanlar ve çevreye zarar vermeyen su bazlı boyalara “kaporta-boya” hizmeti vermekteyiz. birçok sigorta şirketi ile anlaşmalı olarak hasarlı araçların onarımlarını gerçekleştiriyor, sigorta işlemlerini biz takip ediyoruz. Servisimizde gerçekleştirilen tüm işlemlerde “orijinal yedek parça” kullanılmaktadır.

Devamı Derginiz Tuna Boyları Rumeli'nin 50. sayfasında...